Incompanycursus

Incompany taallessen Nederlands zijn gericht op anderstalige werknemers in het bedrijfsleven. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De lessen hebben een functionele insteek, waarbij de leerdoelen van het bedrijf en de cursisten centraal staan. De lessen vinden bij voorkeur 2x per week plaats. Uiteraard kan hiervan worden afgeweken.

Het tarief voor een incompanycursus bedraagt € 79,- per groep per uur. Voor lessen in de avond geldt een toeslag van € 7,- per uur. Hiernaast zijn er eenmalige kosten voor de intakegesprekken en het lesmateriaal. Taallessen zijn overigens vrijgesteld van btw. 

Wist u trouwens, dat er via Tel mee met Taal subsidie beschikbaar is voor activiteiten gericht op het verminderen van laaggeletterdheid? Taal, training en advies heeft specifiek voor deze werknemers een cursus Lezen en Schrijven.

Incompanycursussen worden in de regio’s Amsterdam, Zaanstad, Hilversum, Almere en Lelystad verzorgd.

Naast taallessen hebben wij tevens een aanbod op het gebied van observeren en rapporteren voor professionals in de zorg. Klik hier voor meer informatie.

Voor vragen neem contact op voor een vrijblijvend en informatief gesprek.