Diensten

Taal, training en advies verzorgt Taallessen Nederlands, zowel incompany als privé. De lessen worden aangeboden voor beginners, half gevorderden en gevorderden.

Ook bieden wij een cursus Lezen en schrijven voor laaggeletterde werknemers, die redelijk tot goed Nederlands spreken en zich vooral willen richten op het verbeteren van de lees- en/of schrijfvaardigheden. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn voor mensen, die regelmatig in hun werk dienen te rapporteren of moeite hebben met het begrijpen van geschreven instructies.

Speciaal voor anderstalige werknemers heeft Taal, training en advies een training Sociale vaardigheden Plus ontwikkeld, waarbij de taal veel aandacht krijgt. Deze training kan de werknemer ondersteunen bij het communiceren op de werkvloer.

Verder verzorgen wij diverse trainingen en cursussen voor professionals op het gebied van Observeren en rapporteren.

Naast de taallessen en trainingen ondersteunt Taal, training en advies bij het (her)schrijven van Eenvoudige teksten, zodat deze ook begrijpelijk zijn voor een brede of specifieke doelgroep.

Mocht er een andere vraag zijn op het gebied van taal en communicatie neem dan vooral contact op. Dan kunnen we samen bekijken of er een bestaande training kan worden aangepast of dat er iets nieuws kan worden ontwikkeld.