Over mij

Irene Peters is gecertificeerd docent Nederlands voor anderstaligen. Ook geeft ze trainingen en schrijft ze aangepaste teksten voor specifieke doelgroepen.

Irene heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam en vervolgens een master Sociologie aan de Vrije Universiteit afgerond. Ze is als jeugdhulpverlener, maatschappelijk werker, trainer, coach en projectleider werkzaam geweest.

Na ruim 20 jaar in het sociale domein te hebben gewerkt, heeft ze van haar passie voor taal en communicatie haar beroep gemaakt. Ze is nu docent Nederlands en geeft taalles aan vluchtelingen, migranten en expats.

Ook in de trainingen die Irene verzorgt, staan taal en communicatie centraal. Zo verzorgt ze trainingen geweldloze communicatie, sociale vaardigheden, observeren en rapporteren.

Naast het geven van Nederlandse lessen en trainingen heeft Irene tevens een passie voor schrijven en wil zij haar wens teksten begrijpelijk maken voor een brede doelgroep. Je kunt daarbij denken aan laaggeletterden, mensen met een cognitieve beperking en kinderen.

Irene staat voor enthousiasme, ontwikkeling, betrokkenheid en kwaliteit. Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar een samenwerking, waarin jouw vraag daadwerkelijk centraal staat, kijk dan voor het aanbod onder Diensten

Zie ook eventueel het profiel van Irene Peters op LinkedIn.

Om de continuïteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen, werkt Irene nauw samen met andere NT2 docenten.

Irene Peters